keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Bling bling - mekko

En pystynyt pitämään näppejäni erossa tuosta ihanasta kimaltavasta Miracle-langasta vaikka olisi ollut tähdellisempääkin neulottavaa (hyväntekeväisyyslapsten viimeistelyä, tyttöjen lapasia ja villahousuja ym.). Mieleni teki neuloa joku todella nätti mekko mutta aloitin sitten taas ihan simppeliä liivimekkoa, tällä kertaa Novitan liivimekko-ohjeella.

Tein mallitilkun ja olin valitsevinani sopivan koon ja silmukkamäärän mutta vähän aikaa neulottuani huomasin tekeväni mekkoa itselleni. Purkuhommiin vain ja puolet silmukoista pois. Nyt pitäisi tulla sopivan kokoinen. Olen ihan surkea mittaamisissa, teen vain jos näyttää olevan suurin piirtein sinnepäin ja harmittelen sitten kun valmis vaate ei olekaan sopiva.Tulisi edes liian iso niin voisi laittaa odottelemaan. Pienin neiti kun ei taida prinsessamekkoja pitää, autotyttö kun on.

Suurpiirteinen mallin seuraamiseni ja sinne päin mittaamiseni on johtanut siihen että nurkissa lojuu vaatteita jotka eivät sovi kenellekään. Eikä niitä näköjään myydyksikään saa. Tai no, ehkä parilla eurolla mutta kun en ihan pilkkahintaan haluaisi luopu vaatteesta jonka lankoihin on mennyt tuplasi tuo. Mieluummin kai sitten antaa jollekin lahjukseksi tai pistää menemään vähävaraisille sossun tai vaikkapa Hopen kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti