maanantai 12. syyskuuta 2011

Puikot

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, olen tikunnut myssyjä vähän enemmänkin kuin omiksi tarpeiksi. Isomman koon norjalaismyssyn kanssa tuli sitten puikko-ongelma. Pyöröpuikot olivat himpun verran liian pitkät ja sukkapuikoilta silmukat tahtoivat kuitenkin tippua. Syöksyin siis kuukeloimaan ja luulin löytäneeni ratkaisun ongelmaan; minipyöröt.

Tänään nuo hartaasti odottamani minipyöröpuikot sitten saapuivat ja oitis vaihdoin tekeillä olleen myssyn sukkapuikoilta niille. Ja mikä pettymys! Nehän ovat ihan liian lyhyet. Ensinnäkin itse puikko-osa on niin lyhyt että on hankala neuloa. Kaapeli on suhteessa puikkoihin sen verran lyhyt että on vaikea neuloa esim. lisäyksiä. AARGGHH!!! No, kai noille kuitenkin jotain käyttöä löytyy.

Nyt ei auta muu kuin odottaa että pääsen käymään Lankamaailmassa puikkoja ihmettelemässä. En tiedä onko olemassa pitempiä sukkapuikkoja tai pyöröjä joiden pituus olisi enemmän kuin minipuikoissa mutta vähemmän kuin omissa lyhimmissä pyöröissäni.

Ai niin, pitääpä vielä mainita että tulin liittyneeksi Juju-kerhoon, ihan vain liittymislahjan takia. Lahjana oli nimittäin neulonta- ja virkkuukoukkusetti joka sisältää bambuiset virkkuukoukut (3 kpl), pyöröpuikot, sukkapuikot, säilytysrullan koukuille ja puikoille sekä canvaslaukun.Lisäksi sain kaksi kirjaa kahdella eurolla, valitsin tietysti  neulontaohjekirjoja. Vielä eivät ole tulleet, odottelen jännityksellä millaisia ovat.

2 kommenttia:

  1. Katso esim, youtubesta oppia hakusanalla "Magic loop". Ei haittaa vaikka olisi pitkäkin pyöröpuikko :)

    VastaaPoista
  2. Meinasin vinkata myös tuon magic loopin, mutta Heli ehti ensin. Noin mä oon ratkassu mun viimeaikaiset sukkapuikko- ja pyöröpuikkokriisit :)

    VastaaPoista