keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Klik klik

Tuollainen ääni vain kaikuu yössä kun klikkailen ostoksiani verkkokauppojen ostoskoreihin. Pitää varmaan kohta oikeasti ilmoittautua Himoshoppaajat - ohjelmaan. No, ei meidän taloudellinen tilanne mitenkään kärsi näistä pienistä shoppailuistanit mutta silti välillä itseäkin hirvittää kun aina vain uusia lankakeriä tupsahtelee postista. Kohta alkaa olla säilytysongelma.

Koska olen varsin kovakourainen ja katkon jopa kolmosen bambupuikkoja neuloessani, ajattelin hankkia kokeeksi hiilikuitupuikot. Siis sukkapuikot, en minä pitkiä puikkoja neulomalla saa poikki. Sukkaa väännän sen verran tiukempaan että välillä raksahtaa. Koska pelkkää puikkosettiä ei kehtaa tilata, nappasin samaan pakettiin kaveriksi kahdet neliskanttiset sukkapuikot ja kerän Supersocke - sukkalankaa. Sukkiahan aina tarvitaan.

Kuulun myös Juju - kerhoon Viimeisimmästä kerholehdestä bongasin muutaman potentiaalisen joululahjan ja tilaustahan oli sinnekin laitettava menemään. Pahaksi onneksi lehdessä oli  myös tarjous Austermann Step - langasta. Langasta neulottujen sukkie pitäisi kuulemma helliä ja hoivata jalkoja sillä se sisältää aloe veraa ja jojobaöljyä. Sellaisethan on pakko saada, jossei itselle niin anopille ainakin.

Ja juuri äsken klikkasin auki Facebookin Lankahamsterit - ryhmän.... huokaus! Olisi kai paras vain painella nukkumaan, lompakko kiittäisi.

Mutta katsokaa nyt, eikös nuo kerät näytä niin ihanilta?

Asiasta seinään mennäksemme. Bongasin tällaisen hauskan puikkojensäilytyslokerikon. Luulenpa että tämä pääsee toteutettavien ompelusten listalle pikapuoliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti