keskiviikko 28. elokuuta 2013

Neulekerho

Pistinpäs sitten pystyyn neulekerhon. Ihan vahingossa. Etsiskelin Facebookissa paikallisia neuloosiin sairastuneita ja huhuiluni huomasi eräs kirjastomme työntekijä. He olivat samaan aikaan pohtineet olisiko lähialueen asukkailla kiinnostusta käsityökerhoon ja miten sitä kartoittaisi. Kiinnostuneita oli joten kirjasto tarjosi neulekerhon käyttöön tilat ja parin tapaamisen jälkeen sovimme kerhon tapaavan kerran viikossa kirjaston monitoimitilassa.

Nyt kyllä vähän jännittää, lupasin nimittäin mainoksessa että opastamme vasta-alkajia. Osaanhan minä toki neuloa ja jonkin verran virkatakin, mutta opettaa en kyllä osaa pätkääkään. Täytyy toivoa että mukaan saadaan joku kokenut ja opettamisenkin hallitseva neuloosikko.

Yritän nyt pähkäillä mitä kaikkea pitäisi ottaa matkaan. Jotenkin tuntuu hassulta viedä kirjastoon neulemalleja, mutta ehkä niitä olisi kuitenkin hyvä muutamia olla matkassa. Kahvia ja teetä pitää muista ottaa mukaan että saadaan kielenkannat irtonaisiksi. Kirjasto onneksi tarjoaa keittovälineet ja mukit. Eiköhän se hyvin ala sujua. Sikäli mikäli paikalle nyt saapuu lisäkseni joku muukin. Olisipa noloa istua siellä  yksin neulomassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti