sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Langat huutelee

Käytiin tyttöjen kanssa kaupassa, ihan vain Prismassa ruokaostoksilla. Kuinka ollakaan, lankahyllyjen suunaasta alkoi kuulua "Krissyyyyy, juhuuuuu, tänne päääääin!" Ja niin ne jalat vain veivät minut lankahyllyn luokse. Mitään en aikoinut ostaa, vähän vain ihastella. Tarjouksessa sattui kuitenkin olemaan Viivi-lankaa, pakkohan se oli ostaa pois kuleksimasta kun oli noin hyvän nimistäkin (kuopukseni on Viivi).  Esikoinen rakastui Novitan Säde-lankaan koska se on kuuulemma prinsessalankaa (langassa on paljetteja). Omat silmäni eivät suostuneet päästämään irti vaaleanpunertavasävyisestä Huurre - langasta. Olin kuitenkin  lujana ja sanoin langoille ei. Sitten vain kassalle, maksoin ostokset ja jäätiin syömään jäätelöä Prisman ulkopuolelle penkille.

Oli virhe jäädä noin lähelle kauppaa ja sen lankahyllyjä. Kuulin edeelleen Säteen ja Huurteen huhuilut.Mitä pitemään jäätelöiden syönti kesti, sitä vahvemmaksi tuli halu pistäytyä kaupassa uudestaan. Ja sinnehän sitä sitten suunnattiin kun kädet ja suut oli pyyhitty. Koska esikoinen niin kauniisti pyysi josko voisin hänelle jotain Säteestä neuloa, annoin tytön valita mieleisensä värin (pinkki, yllättäen) ja ostin sitä muutaman kerän. Ihan vain itselleni ostin kaksi kerää Huurretta vaikka en yhtään tiedä mitä siitä tekisin. Huiveja en käytä (ja vaikka käyttäisinkin en voisi villaista sillä se kutittaisi niin mahdottomasti että raapisin kaulan verille). No, kyllä sille käyttöä löytyy.

Tuossa lankakuvassa näkyvät Papagenat ostin Facen Lankahamsterit - ryhmän kautta (paha paikka muuten, paljon ihania lankoja myynnissä). Esikoinen toivo tuosta langasta neuletta itselleen mutta minulla oli sitä vain yksi vajaa kerä, niinpä laitoin hakua päälle ja tärppäsikin.

Kotiin päästyä kadutti vain ihan pikkuisen. Lankavarastoni on kuitenkin varsin pieni, jos vertaa muiden neuloosia potevien varastoihin. Vai mitä sanotte tästä surkean pienestä kahden muovilaatikon lankamäärästä? 

Tuoreet hankinnat


Lankavarasto

1 kommentti: