tiistai 13. marraskuuta 2012

Kypärämyssy suunnitteilla

Talvi tulee (ehkä) ja lapsille pitää neuloa lämmintä. Vino pino Aviatrixeja odottaa viimeistelyä, yhdet sukat ja vauvanlapaset on tehty nuorimmalle neidille. Villapaitoja olisi kiva tikuta mutta ei niitä täällä sisällä voi pitää, toppavaatteiden alla taas vähän hankalat lapsilla ja itselleni villapaita on talvitakin alla liikaa.

Tänään lähdin etsimään kivan kypärämyssyn ohjetta ja törmäsin tähän hauskaan malliin. Kuten kommentoijaa, myös minua vähän tökkii tuo saumallisuus. Pitää siis yrittää josko kyseisen mallisen saisi neulottua suljettuna neuleena. Taidan kokeilla ensin Baby Bornin kokoa ja siitä sitten isompaa jos saan mallin muunnettua.

Myöhemmin......

Tällaisen sain aikaan ensi yrittämällä. Sukan tapaan neulottu, kovin nätiksi en saanut tuota kavennuskohtaa joten pitää miettiä mitä siihen keksisi. Tämä on ensimmäinen versio, nukkekokoa. Toinenkin versio on valmis mutta siitä en saa kuvaa kenenkään päässä kun neiti 1v. suuttuu heti kun laitan myssyn päähän. Se on muuten samanlainen mutta tein takaraivolle muutaman lyhennetyn kerroksen jolloin sain myssyn istumaan paremmin niskasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti