keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Aviatrix

Onpas kuulkaa ihanaa istua ja neuloa ihan rauhassa, pitkästä aikaa. Miinuspuolena tosin se, että kello on jo yli yhden aamuyöstä ja minun pitäisi olla nukkumassa että jaksan taas aamulla pirteänä murusiani hoivailla. Mutta kun tämä on niin IHANAA!!

Into iski kun kaivoin äidilleni muutaman kerän lankaa varastostani. Löysin Viking Froyaa, kirjavaa, ja päätin että haluan kokeilla Aviatrix-myssyn neulomista. Olen katsellut myssyä himoiten jo pitkään mutta en ole koskaan mitään englanninkielisistä ohjeista neulonut joten on sitten jäänyt. Nyt ohje on suomennettu, pääsen siis minäkin kokeilemaan.

Hieman päänvaivaa tämä aluksi vaati koska en ollut koskaan aikaisemmin luonut cable cast on - tyylillä. Myös lyhennetyt kerrokset ovat vielä vähän hakusessa vaikka mm. yhden hameen olen niitä käyttäen tehnytkin. Katsotaan mitä tulee, kivaa tämän neulominen ainakin on.

6 kommenttia:

 1. Oli pakko kurkata googlesta, että miten tuo myssy kuulostaakin niin tutulta. Kuvat kertoi että tuttu juttuhan tässä oli kyseessä.. mun on ehkä myös pakko! On nimittäin aika ihanan mallinen myssy. Vielä kun löytyisi niitä ylimääräisiä tunteja vuorokauteen..

  VastaaPoista
 2. No, minunkin täytyy ottaa niitä tunteja yöstä. Jos pitää joku uusi ohje ottaa ylös en kykene sitä tekemään päivällä lasten pyöriessä ympärillä. En tajua miten äitini kykeni siihen. Teki todella monimutkaisia malleja Novitan neulelehtiin joskus 80-luvulla, samalla kun lauma hoitolapsia ja omat 4 pörräs jaloissa. Rispektit vaan äipälle!

  VastaaPoista
 3. Oi! Sun äiti on kyllä varsinainen supernainen. Kyllä mä saan päivällä neulottua, kun muksut nukkuu kaikki samaan aikaan päikkärit, mutta niitten hereillä ollessa ei kyllä pysty neulomaan edes ihan perussukkaa :D

  VastaaPoista
 4. On se. <3 Mä oon niin iloinen kun nyt pystyn neuloa jo lasten hereillä ollessankin. Tyytyvät siihen että istun heidän kanssaan lastenhuoneessa ja höpisen niitä näitä. Paitsi tietty nyt kun Viivi tekee poskihampaita ja on vähän flunssainen.

  VastaaPoista
 5. Mistä sä oot löytänyt tän suomenkielisen ohjeen? Mä oon etsinyt ja etsinyt, mutta en löydä. En jaksais alkaa yrittää englanninkielisestä ohjeesta yhtään mitään...

  VastaaPoista
 6. Se on tulossa Ravelryyn lähiaikoina, en viitsi vielä julkaista kun lupa on saatu laittaa suomennos sinne ensin.

  VastaaPoista