perjantai 23. syyskuuta 2011

Huovutellaan

Nyt vihdoin rohkenin aloittaa ensimmäisen huovutettavan neuleeni. Tarkoituksena on tehdä Viivi-vauvalle huovutetut liinailutöppöset Novitan Huopasesta. Löysin tossuille ohjeen mutta nämä vetäisen kuitenkin ihan omasta päästäni (ja varmaankin kadun myöhemmin). Tein ensin ihan tavalliset pitkävartiset sukat, muistaakseni Nalle-langasta ja nyt teen samoilla silmukkamäärillä mutta numeron 8 puikoilla samanlaiset sukkaosat Huopasesta, sitten neulon varret huopumattomasta langasta.

Tässä nuo tavalliset sukat. Ihan hyvät noista tuli mutta eivät ihan niin hyvin pysy ylhäällä kun haluaisin. Ulottuvat kyllä ihan yläreiteen saakka joten ajavat asiansa.
Tässä taas tuo viime yönä aloitettu sukkaosa Huopasesta. Kuvassa 2v. esikoiseni jalka neuleen koon hahmottamiseksi. Tuntuu hurjalta neuloa noin suurta sukkaa 2 kk ikäiselle vauvalle, en mitenkään voi uskoa että neule tuosta tarpeeksi kutistuu.13.10.2011

Jatkanpa tähän samaan postaukseen kun aihekin on sama. Nyt on sukat valmiit ja huovutusta vaille, eikä mulla ole hajuakaan siitä miten huovutus tapahtuu. Netissä on onneksi paljon ohjeita, mm. Käspaikan sivuilla.

Tässä ensin kuva sukista valmiina  ennen huovutusta:

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti