torstai 28. heinäkuuta 2011

Novita-lehti

Novitan syksy 2011 - lehti kolahti eilen postilaatikkoon. Tänään lehteä selatessani tulin siihen tulokseen että se paljolti toistaa itseään, kovin paljon en ole viime aikoina malleista inspiroitunut.Äidilleni on tullut ko. lehti vuodesta miekka ja kivi ja samansorttiset mallit siellä tuntuvat pyörivän vuosikymmenestä toiseen, vain hienoisin muutoksin. Mutta niinhän se menee valmisvaatteissakin, eipä sitä jatkuvasti voi keksiä uutta.

Muutaman toteutuskelpoisen mallin kuitenkin bongasin, nekin tosin aika peruskauraa ja todennäköisesti löytäisin ohjeen jo jostakin aikaisemman vuoden lehdestä. Ajattelin tekaista kietaisujakun, puolipitkän villatakin ja lapsille villahaalarit. Vauvalle taidan tekaista peiton isoäidin neliöistä, vuoraan sen sitten jollakin niin on lämpimämpi. Nämä siis haaveissa, toteutus voi taas olla toinen kun meillö on nyt tämä kolmaskin tyttö tässä hoivattavana.

Lankoja on laatikot pullollaan, pitäisi vain koettaa soveltaa ohjeita niihin mikä ei ole vahvin puoleni. Tai  lähinnä minulta puuttuu se kärsivällisyys jota tarvittaisi tähän soveltamiseen; koetilkun neulomiset, mittaamiset ym.Taidan siis aloittaa noista isoäidin neliöistä ja vauvanpeitosta... sikäli mikäli lapset antavat jossain välissä aikaa virkata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti