perjantai 12. maaliskuuta 2010

Vauvan paita Santorinista

Sainpa valmiiksi Pipaliinan paidan jota aloittelin jokin aika (kai noin viikko) sitten. Lankana oli Novitan Santorini, oikein mukava neuloa. Mallin löytämisessä oli ongelmaa kun lanka neulotaan aika isoilla puikoilla, tiheys on noin 18 silmukkaa / 10 cm. Sain onneksi Ikiltä mallin josta otin hieman osviittaa ja tällainen siitä sitten tuli. Huom. paita on vain kasattu ja laitettu Ipanan päälle, siksi tuo helma vielä rullaa tuolla tavalla. Täytyy vähän höyryttää niin eiköhän se siitä. Nappiakaan en pääntien halkioon tähän hätään löytänyt, joten virkkasin sellaisen samasta langasta kuin itse paidankin. Hyvin toimii ja näyttääkin ihan siedettävältä.


Nyt aloittelen tuolla odottavissa projekteissa olevaa Aleena-mekkoa / tunikaa. Malli on aika kiva, se toimii sekä tunikana pitkähihaisen bodyn kanssa talvella ja keväällä kuin myös mekkona pelkän vaipan ja pikkareiden kanssa kesällä. Lankana on Novitan Tennessee, lähinnä siksi että sitä sattui olemaan pari kerää tarjouksessa. Olisin kyllä jättänyt ostamatta jos olisin muistanut, miten ikävää neulottavaa se on (jakautuu helposti). Minä kun yleensä neulon telkkaria katsellessani, helposti jakautuvasta langasta tulee herkästi neuleeseen puolikkaita silmukoita mitä sitten saa purkaa ja tehdä uudelleen.

1 kommentti:

  1. tuostahan tuli hieno. Ja muista kysellä jos malleja kaipaat...niitä riittää...josko nyt viimeinkin saisin sen siililapaslangankin lähetettyä Sinulle ;)
    Muuten "alku"väsäilin jo neuleblogia itsellenikin, kunhan tästä ehdin niin lisää seuraa http://kutimet.blogspot.com

    VastaaPoista